SHPËRNDAJE

Myslimanët po u bëjnë thirrje njerëzve të bojkotojnë blerjen e një lloji të letrave të tualetit, sepse siç thuhet në të gjendet fjala arabe për Zotin. Sipas mediave të huaja pamjet janë shpërndarë nga një njeri i paidentifikuar i cili tregon këtë lloj të letrave të tualetit.

Duke folur, burri u bën thirrje vëllezërve dhe motrave të tij që të mos blejnë letra tualeti të tilla sepse “çdo letër tualeti ka të vendosur emrin e Allahut në të”. Por kompania në fjalë “Marks dhe Spencer” kanë mohuar pretendimet, duke u përgjigjur në Twitter për të konfirmuar se modeli është ‘kategorikisht i një gjethe aloe vera’.