SHPËRNDAJE

Njoftohen qytetarët e B.L Norçë se nga nesër ditë e martë(09/07/2018).

N.P”Moravica” fillon mbledhjen dhe largimin e mbeturinave nga amvisëritë,bartja deri tek mbledhja kolektive e mbeturinave(deponia e qytetit).

Ftohen qytetarët që nga ora 06-00 t’i vendosin kantat para shtëpive./Presheva.com/