SHPËRNDAJE

Urime për Zgjedhjet në Kosovë!

Një proces zgjedhor i mbarëvajtur sikur ky në Republikën e Kosovës vlenë parasegjithash të jetë shembull tipik dhe të përshëndetet njëzëri.

Kultura e treguar politike dhe vota e lirë e qytetarit është treguesi se populli kur don, din dhe mundet të zgjedhë më të mirin dhe në fund fitoi vullneti i popullit të Kosovës.

Qeverinë e re e presin shumë punë intensive, procese të rëndësisë së veçantë që Kosova dhe shqiptarët kanë kaluar nëpër vite.

URIME!-shkruan Nagip Arifi kryetar i PD-së./presheva.com/