17.2 C
Presevo, Serbia
24.09.2020
Ballina Namani: „Nga Medvegja, me dhunë u shpërngulën 4873 shqiptarë, 860 familje dhe mbi 1000 nxënës“ thumbnail_64455003_3046422418718252_1343769132318851072_n

thumbnail_64455003_3046422418718252_1343769132318851072_n