15.2 C
Presevo, Serbia
24.09.2020
Ballina Namani: „Nga Medvegja, me dhunë u shpërngulën 4873 shqiptarë, 860 familje dhe mbi 1000 nxënës“ thumbnail_64508725_3046142325412928_3810700993117552640_n

thumbnail_64508725_3046142325412928_3810700993117552640_n