SHPËRNDAJE

Rryma elektrike do të ndërprehej në fshatrat Leran, Ashanë, Mamincë, Golemidoll, Sllavujevc dhe Geraj më datë 31.07.2018 nga ora 09:00 deri në 15:00, për shkak të punimeve në objektet elektroenergjetike.

Punimet janë shtyer për datën 03.08.2018 me orarin e njejtë kohor. /presheva.com.