SHPËRNDAJE

Nga një sëmundje e rëndë në moshën 38 vjeçare, ka ndërruar jetë mësuesja Iliriana Selishta, me prejardhje nga Presheva e cila ka jetuar dhe punuar në Ulqin.

Njoftohen të gjithë miqët dhe familjarët se varrimi bëhet në Ulqin me namazin e Drekës.

Ngushllime familjes Selishta.