SHPËRNDAJE

37 vjeçari Hysen Asllani nga fshati Stanec në Kanada ka ndërruar jetë në Kanada pas një aksidenti të rëndë me kamion në Autostradën 401 në mes të Desoronto Road dhe Autosdradës 49 në orën 10 të mëngjesit.

I ndjeri Hysen Asllani emigroi në qytetin Kitchener(Ontario) afër Torontos, dhe kishte tre fëmijë.

Presheva.com shpreh ngushllimet e sinqerta familjes./Presheva.com/