SHPËRNDAJE

Sot me datë 11.04.2017 ka nderruar jetë arsimtari dhe veterani i arsimit Qamil Sahiti.

Varrimi i të ndjerit behët me daten 11.04.2017. (e martë) me namazin e iqindijes në varrezat e fshatit Tërrnavë.

Familja Sahiti – Beqiri nga Tërrnava