SHPËRNDAJE

Takimi mes Maqedonisë së Veriut e Kosovës do të luhet në muajin qershor.

Ndeshja do të luhet në fund të muajit qershor UEFA gjatë ditës së sotme ka vendosur që të shtyjë kampionatin evropian “Euro 2020”, për vitin e ardhshëm. Ndërkohë që UEFA ka marrë vendim edhe për ndeshjet e play-offit për Kampionatin Evropian, e njëra ndër ndeshjet është edhe ajo në mes të Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës, ndeshje kjo që ishte planifikuar të luhej në fund të këtij muaji. UEFA ka vendosur që kjo ndeshje dhe ndeshjet tjera të kësaj faze të luhen në fund të muajit qershor.