SHPËRNDAJE

Digjitalizimi i mjeksisë ka rritur nevojën e teknologjisë më moderne andaj repartet ku ka frekuentim më të madh të pacientave, si Ndihma e parë, Laborator dhe praksa e përgjithshme janë pajisur me kompjutera të ri, lajmin e konfirmon për portalin preshevacom drejtori i Shtëpisë së Shëndetit, Driton Salihu.

Drejtori përmes një shkrimi në fb ka falemderuar edhe një bashkëatdhetarë i cili jeton dhe punon në Austri që i ka dhuruar Shtëpisë së Shëndetit në Preshevë një makinë të re e cila pastron rrugët dhe oborrin nga bora./presheva.com/