8.1 C
Presevo, Serbia
27.09.2020
Ballina Ndihma e parë, Laboratori dhe praksa e përgjithshme janë pajisur me kompjutera të ri 0ABD5E39-2CE2-401C-BA1F-0786DFBFA110

0ABD5E39-2CE2-401C-BA1F-0786DFBFA110