SHPËRNDAJE

Në ndrrimin e motmoteve, në komunën e Preshevës, siç raportohet nga shërbimi i ndihmës së parë në Shtëpinë e shëndetit ka qenë e qetë dhe pa incidente.

Tekniku medicinal, Mirton Rushiti i ka thënë portalit presheva.com deri në këto momente nata ka kaluar pa ndonjë incident, me numër të zakonshmëm të pacientave dhe ka qenë e qetë.

Shërbimi i ndihmës së shpejtë përveç ekipit të rregullt kishte organizuar edhe shërbimin mobil në nevojë për qytetarët e Preshevës.(presheva.com)