SHPËRNDAJE

Njoftohen të gjithë të interesuarit  se tashmë në lokalet e Kryqit të Kuq në Preshevë, mbahet trajnimi dhe provimi i ndihmës së parë për patent shofer.

Ligjëratat do të mbahen në gjuhën shqipe edhe atë sërbokroate.

Çmimi për një kandidatë është në nivel të Kryqit të Kuq të Sërbisë që kap shifrën prej 8.520 dinarë.

Kandidatët tani mund të kenë mundësin më afër t’i nënshtrohen këti provimi,dhe nuk do të kenë nevojë të shkojnë në Bujanoc,Vranjë e gjetiu.

Të gjithë të interesuarit mund të lajmërohen në objektin e Kryqit të Kuq, në mënyrë që të formohet grupi i kandidatëve i cili duhet të jetë prej 10 kandidatëve ose maximumi 15 kandidat, që do të trajnohen dhe do ti nënshtrohen provimit të ndihmës së parë për patent shofer./Presheva.com/