SHPËRNDAJE

Mjekët e ndihmës së shpejtë kanë apeluar tek qytetarët që mos të dalin në rrugë nëse nevoja nuk është e madhe, posaçërisht ata të moshuarit dhe të kenë kujdes në borën që ka mbuluar akullin nën rrugë.

Gjithashtu njoftohet se numri i qytetarëve me grip është i madh. /presheva.com/