SHPËRNDAJE

Në takimin e mbajtur në qendrën spitalore të qytetit të Vranjës të organizuar nga drejtoria e këtij institucioni ku ishin të ftuar të gjithë drejtorët e shtëpive të shëndetit, drejtoria e Fondit për sigurime shëndetsore si dhe kryeshefat e shërbimeve specialistike për të diskutuar situatën rreth transportimit të pacientëve.

Ndihma e shpejtë pranë shtëpisë së shëndetit në Preshevë sipas rapprteve të mjekëve të cilët drejtojnë reparte të ndryshme në spitalin e Vranjës, Presheva është njëra ndër më të organizuarat në rrethin e Pçinjës kur bëhet fjalë për pregaditjen, përcjelljen dhe transportimin e pacientave nga shtëpitë e shëndetit drejt qendrave spitalore./presheva.com/