SHPËRNDAJE

PuneNerruge
Ndërrmarja publike “Srbija putevi”, ka njoftuar sot, transmeton presheva.com se gjatë punimeve në rrugë, komunikacioni do të vijohet në një korsi (në drejtim të fshtati Konçul) dhe do të kontrollohet me shenja të sinjalizimit – semaforë.

Punët janë të siguruara me sinjalizim të përkohshëm duke apeluar tek të gjithë pjesmarrësit në komunikacion të rrespektojnë ato, të përshtatin shpejtësinë. /presheva.com/