SHPËRNDAJE

UEFA ka njoftuar se ka ndryshuar orarin për ndeshjet e Ligës së Kampionëve për sezonin 2018/19
Ndryshimet e shumta që ka bërë UEFA për sezonin e ardhshëm të Ligës së kampionëve ka prekur edhe orarin e ndeshjeve.

Deri këtë sezon të gjitha ndeshjet në Ligën e Kampionëve janë zhvilluar nga ora 20:45, përveç atyre që zhvilloheshin në vende të ftohta.

Nga sezoni i ardhshëm do të kemi dy terminë të reja dhe mundësia do të jetë më e madhe për të parë më shumë ndeshje.

Disa ndeshje do të zhvillohen nga ora 18:55 dhe të tjerat nga ora 21:00.

Ky orar vlen për ndeshjet në Ligën e Kampionëve dhe në Europa League.