SHPËRNDAJE

Në Bujanoc ditën e diel, një qytetar ka fituar në bastore 458.293 dinarë. Ky person ka zgjedhur vetëm 5 ndeshje me kuota të mëdha dhe ka vë bast 500 dinarë.

Ai ka luajtur ndeshjen Livorno dhe Chievo duke luajtur që Livorno do të shenoj më shumë se dy gola në pjesën e parë (1ug2+ me kuotë 3.35), pastaj Napoli – Lazio, të dy ekipe të shenojnë më së paku nga një gol në pjesën e parë (tgg 1GG, kuota 5.10), pastaj Verona – Fiorentina në pjesën e dytë të shenojnë më së paku nga një gol (tgg 2GG, kuota 3.4)..