SHPËRNDAJE

Në Komunën e Bujanocit sot nuk ka raste të infektuar me Covid-19. Sipas Dr. Adnan Salihut edhe sot është qetë, deri tash nuk ka të infektuar.
“Sa më shum që i përmbahemi rregullave dhe rrespektojmë masat në fuqi aq më lehtë dhe më mirë do ta tejkojmë këtë situat” porosit Dr. Salihu./presheva.com/