SHPËRNDAJE

FahirAliu
Mbrëmë në moshën 37 vjeçare ka ndruar jetë Fahir Aliu nga fshati Tërnoc komuna e Bujanocit.
I ndjeri ishte duke jetuar me familjen e tij në Toronto dhe për ta sjellur kufomën vendlindjen e tij, familja ka nevojë për ndihmën tuaj.

Ata që dëshirojnë dhe kanë mundësi të ndihmojnë këtë familje, luten të kontaktoni në këto nr te telefonit : Jetush Arifi ne 416-917-6404 – Toronto, Refki Sertolli ne 905-515-8437- Hamilton.