SHPËRNDAJE

Maristella nga Sllovenia kalon ditët duke bërë kërkime nëpër plazhe të ndryshme.

Ajo mbledh gjëra nga më të ndryshmet dhe me to krijon aksesorë.

Në mesin e thesareve që ka grumbulluar, ka gurë, shishe, kristale madje edhe enë nga porcelani.

Disa nga thesaret që ka mbledhur mund t’i shihni më poshtë.