SHPËRNDAJE

Dy kosovarë, njëri nga Gjilani e tjetri nga Kamenica raportohet se janë arrestuar nga Policia e Serbisë.

Arrestimi i dy kosovarëve ndodhi në Konçul, fshat ky në afërsi të zonës kufitare të Dheut të Bardhë.

Siç shkruan Tanjug, se ky veprim i autoriteteve serbe ndodhi pas konfiskimit të rreth katër kilogramëve marihuanë. Të arrestuarit janë kosovarët me inicialet D.A 36 vjeçar dhe D.P 26 vjeçar.