SHPËRNDAJE

Cigare-09

Doganierët në kufirin e Preshevës me Tabanocin kanë konfiskuar 8600 cigare që në Serbi ka tentuar ti trafikojë një qytetar i Vranjës (49).

Cigare-01

Në veturën Volkswagen Bora me targa të Vranjës në pjesën e bagazhit ku kishte krijuar zbrastësira, në ulësen pasme dhe në një çantë kanë gjetur 430 kuti cigare me akciza të republikës së Maqedonisë. /presheva.com/

Cigare-02