SHPËRNDAJE

 

Drejtoria e Arsimit organizoi të hënën garën në lëndën e matematikës për nxënësit e klasës XII.
Në vazhdën e aktiviteteve dhe garave të shumta, në funksion të identifikimit të talenteve të rinj, mbështetjes së tyre dhe përmirësimit të cilësisë në arsimit.

Ky organizim u bë në koordinim me studentë të Kosovës që studiojnë në Universitetin e Koprit në Slloveni, dhe me ish-drejtoreshën e arsimit të Komunës së Gjakovës, Diana Qarkaxhija.