SHPËRNDAJE

Në muajin mars të këtijë viti organizohet Konferencë për të rinjtë në Preshevë nga të gjitha trevat shqipfolëse.Në këtë konferencë kanë konfirmuar pjesmarrjen kryetarët e forumeve rinore të PS, PD, LSI dhe PDIU, ka thënë kështu në studion e portalit preshevacom, Altin Boriçi, kryetarë i zyrës për rinjë. Boriçi ka konfirmuar se qëllimi i organizimit të konferencës është që të rinjtë e rajonit të informohen me problemet me të cilat ata përballen çdo ditë me theks të veçantë në momentin kur po flitet për statusin e shqiptarëve në Luginë të Preshevës./presheva.com/