SHPËRNDAJE

Emigrant
Policia e Nishit ka arrestuar N.J (29) nga komuna e Bujanocit për shkak të dyshumit se me furgon të tipit “Ford Tranzit” me targa “VR” ka transportuar 9 migrantë ilegal nga Pakistani, nga Presheva në drejtim të Beogradit.

N.J iu është caktuar mbajtje prej 48 orë, ku do të dërgohet në gjyqin themelor të Nishit për shkak të dyshimit se ka kryer vepër penale kalim i palejuar i kufirit shtetërorë dhe trafikim njerëzish, njofton policia. /presheva.com/