SHPËRNDAJE

Sot është duke u punuar tek Penda e fshatit Rahovicë, ku po bëhet ndërrimi i dy ventilave kryesorë cili shërben për lëshimin e ujit dhe ujitjen e 210 hektarëve tokë bujqësore.

Ky problem shumë vjeçar tashmë po i vie fundi, dhe banorët e fshatit Rahovicë kanë faleminderuar Komunën e Preshevës e cila sipas tyre i dha prioritet këtij problemi dhe po bënë zgjidhjen e tij.(presheva.com)

 0