SHPËRNDAJE

Në Preshevë nuk ka të infektuar me Corona Virus, lajmin e ka konfirmuar për portalin preshevacom drejtori i Shtëpisë së Shëndetit Presheva në Preshevë, Driton Salihu.

Drejtori Salihu poashtu lut qytetarët e pa përgjegjshëm të mos hapin dezinformata dhe gënjeshtra lidhur me këtë shqetësim qytetarë./presheva.com/