SHPËRNDAJE

Masat e ndërmarra që kanë për qëllim parandalimin e përhapjes së virusit Covid-19 në fillim ishin vështirë të përballueshme për qytetarët, por me kalimin e kohës opinion ka filluar të vetëdijësohet dhe policia tashmë ka më pak punë në këtë drejtim.

Pas rastevë të dit më parë kur organet e rendit kishin arrestuar persona për mos rrespketim të vet-izolimit dhe shqiptimit të gjobave për mos rrespektim të orarit të lëvizjes, ditëve të fundit kjo nuk po ndodhë.

Sipas informative që ka arritur të sigurojë presheva.com, në Komunën e Preshevës, gjatë dy ditëve të fundit policia nuk ka shqiptuar asnjë gjjobë në këtë drejtim dhe as që ka qenë e detyruar të arrestojë ndonjë qytetarë për mos rrespektim të vet-izolimit./presheva.com/