SHPËRNDAJE

Sipas informacioneve të fundit nga Ministria e Shëndetësisë, të cilat janë publikuar sot në ora 8 e mengjesit, në Serbi janë regjistruar gjithsej 65 raste të personave të infektuar me virusin KOVID-19.

19 persona janë testuan, tetë nga ata kanë rezultuar pozitivë dhe 11 negativë.

Sot është shënuar ardhja e ndihmave të para nga Kina që nga shpallja e gjendjes së jashtëzakonshme në Serbi, sikurse edhe dalja e pjestarëve të ushtrisë së Sërbisë para spitaleve në të cilat janë duke u mjekuar të prekurit nga Koronavirusi, por edhe paralajmërimi për masa më të rrepta nëse banorët, veçanërisht ata mbi 65 vjeç, do të vazhdojnë në numër të madh të dalin në rrugë./presheva.com/