SHPËRNDAJE

Sipas të dhënave më të fundit, betejën kundër virusit korona e kanë humbur edhe nëntë persona të tjerë , dhe numri i përgjithshëm i vdekjeve është rritur në 94.

Që nga raporti i fundit, janë testuar 2,440 persona, nga të cilët 411 ishin pozitivë.
3,006 pacientë janë të shtruar në spitale.
Në respiratorë gjnden 131 pacientë.
Gjithsej në Sërbi janë testuar 23,398 persona.
Numri i të sëmurëve në Serbi për momentin është 4,465 persona./