SHPËRNDAJE

Në mbledhjen e rregullt të këshillit të arsimtarëve në Shkollën Fillore Abdulla Krashnica në Miratoc theks të veçantë i është kushtuar paisjeve të ashtuquajtura Micro Bit ( kompjuter i vogël ).

Për këtë profesori lëndorë njoftoi stafin e punës lidhur me njohurit elementare mbi Micro Bit dhe dobitë e përdorimit të tyre.

Sipas drejtorit të shkollës, Gafur Hyseni institucioni që ai drejton momentalisht posedon 20 Micro Bit të dhuruara nga trajnuesit.

Këto mjete teknologjike do të përdoren për paraqitjen e projekteve praktike nga nxënësit në bashkëpunim me arsimtarët thot drejtori Hyseni./presheva.com/