SHPËRNDAJE

Striptis

Siç raportojnë mediet në Shqipëri, në një emision ekskluziv të Da’Saras në TV A1 Report, klubet e natës në Tiranë ftojnë stripistë për të performuar para femrave të Tiranës.

Kështu ndodhi dhe gjatë festës së 8 marsit… shikojeni video: