SHPËRNDAJE

 

Të gjithë ata të cilët kan vendosur të kalojn në këtë pikë kufitare ndërmjet Serbisë me Kosovën njoftohen se ka pritje të gjata rreth një orë, në dalje të Serbisë dhe rreth 25 minuta në hyrje të Serbisë.

 

Kolona është zgjatur nga puna e ngadalshme e punonjësve policor Serb të cilët po kryen kontrollet dhe verifikimin e kalimtarëve, kalimtarët thonë se pala Serbe po i kryen punën e ngadalt gjatë paisjes me vërtetimin hyrës për çdo qytetarë të Kosovës ndërsa vonesat janë të pa kuptimta në dalje të Serbisë, pasi nuk ka nevoj për vërtetime në dalje.