SHPËRNDAJE

T’i siguroni bisedat dhe t’i bëni ato private nuk ka qenë kurrë më e rëndësishme.
Në një kohë kur hakerët janë në gjendje që të thyejnë mbrojtjet e sigurisë në shumë pajisje, të siguroheni se informacionet tuaja janë të sigurta duhet të jetë një brengë e madhe.

Tani, WhatsApp është duke lëshuar një sistem të ri për ta siguruar këtë, me një siguri të përmirësuar që i bën bisedat tuaja private.

Nga kjo javë, WhatsApp do të prezantojë një siguri të re për përdoruesit të cilët kërkojnë t’i sigurojnë llogaritë e tyre.

Kur të aktivizohet përmes Account > dhe një verifikimi dy-hapësh, WhatsApp tani do t’i pyesë përdoruesit për një kod-kalim gjashtë shifror çdo herë që një celular i ri regjistrohet në llogarinë e tyre.

Për të ofruar mbrojtje shtesë, përdoruesit tani mund të shtojnë një e-mail adresë në llogarinë e tyre, e cila do të përdoret për ta rivënë kod-kalimin nëse e harrojnë.

whatsapp-02 whatsapp-01