SHPËRNDAJE

Seanca e III-të e Kuvendit Komunal Preshevë do të mbahet nesër, ku do të shqyrtohen 15 pika të rendit të ditës. Shkarkimi si dhe riformimi i këshillit komunal për situtata të jashtëzakonshme, emërimi i ushtruesit të detyrës të drejtorit të biblotekës ” Mehmet Jusufi”, emërimi i ushtruesit të drejtorit në Shtëpinë e Kulturës “Abdulla Krashnica”, Qendrës sportive “Presheva” etj.

Seanca e tretë emetohet si gjithmonë Live në Presheva.com si dhe në rrjetin social në Facebook  https://www.facebook.com/preshevacom/