SHPËRNDAJE

Rreth dy muaj pas zgjedhjeve të parakohëshme të 24 dhjetorit nesër më datë 19 shkurt 2018 do të mbahet seanca konstituive ku do të formohet pushteti i ri aktual për katër vitet e ardhshme në mes të Alternativës për Ndryshim APN si parti më e madhe në Komunën e Preshevës si dhe LrPDSH-së.

Javë më parë partnerët qeverisës APN dhe LRPDSH kanë nënshkruar një marrëveshje për bashkëqeverisje ku janë përmbledhur parimet e politikbërjes lokale në Komunën e Preshevës. Siç ka njoftuar presheva.com, kryetar Komunës do të zgjidhet Shqiprim Arifi (APN) ndërsa kryetar Kuvendi Sami Salihu (LRPDSH). Seanca konstituive do të transmetohet live në presheva.com.