SHPËRNDAJE

Gjilani të martën nis me fazën e tretë të dezinsektimit, derisa u apelon bletarëve për kujdes.

“Me qëllim të shfarosjes së mushkonjave dhe insektet tjera të bezdisshme, Drejtoria e Shëndetësisë në Gjilan të fillon me fazën e tretë të dezinsektimit hapësinor nga 7 deri më 10 gusht. Drejtori i Shëndetësisë në Gjilan, Selami Xhemaili, ka bërë të ditur se të gjitha kushtet atmosferike e mundësojnë realizimin sa më të mirë të fazës së tretë, e cila do të bëhet nga ora 20:00 deri në 24:00”, thuhet në njoftimin për media të komunës së Gjilanit.

Komuna apelon bletarët që gjatë kohës sa do të zgjas dezinsektimi, t`i mbajnë të mbyllura bletët e tyre në mënyrë që të mos rrezikohen nga preparati i dezinsektimit.