SHPËRNDAJE

Dr Branimir Nestorovic ka thënë se “Asnjë vend nuk e raporton këtë, vdekshmëria është më e lartë nga Corona virusi. Ata shifrat kryesisht po i zvoglojnë. Ata që nuk vdesin në spital, ata nuk hyjnë në statistika,” tha Nestorovic, duke përmendur Shtetet e Bashkuara dhe Francën si një shembull./presheva.com/