SHPËRNDAJE

Disa ditë më parë, anëtarët e Shtabit të Krizave njoftuan mundësinë e kthimit të masave të caktuara kufizuese nëse numri i të infektuarve rritet mbi dy përqind (sot ishte 2.16%), dhe hapat më radikalë nuk përjashtohen.

Para së gjithash, dua të them përdorimi i maskave të jetë e detyrueshme, dhe të gjithë ata që nuk i vendosin do të gjobiten. Mbyllja e kafeneve, kopshteve dhe qendrave tregtare nuk është e përjashtuar. Ne duhet të jemi më të përgjegjshëm si shoqëri, por edhe si individë. Maska dhe doreza mbrojtëse duhet të mbahen brenda, distanca duhet të respektohet dhe ne duhet të vazhdojmë t’i shmangim ato përshëndetjet dhe përqafimet përfundoi Nestorović./presheva.com/