SHPËRNDAJE

Bilbili i këngës shqipe, Nexhmije Pagarusha është ngjtiur sot (e premte) në skenën e muzikës pas shumë vitesh mungesë.

Promovimi i qendrës së re teatrale në televizonin Klan Kosova, ka qenë destinacioni i këngëtares, e cila gjatë ngjitjes për në skenë është përcjellur nën tingujt e këngës “Baresha” të realizuar me violinë nga mjeshtri i madh, Shkelzen Doli.

Me një paraqitje dinjitoze dhe elegante, bilbili i Kosovës u përcoll nga shumë doartrokitje nga të pranishmit në sallë.