SHPËRNDAJE

Ministri i Financave Sinisa Mali njoftoi se buxheti i vitit të ardhshëm do të dalë në seancën e parlamentit ditën e shtunë, 2 Nëntor, dhe tha se, sipas informacioneve të fundit që ai mori, rritja e pensionit nga 1 janari do të jetë 5.4 përqind.