SHPËRNDAJE

Pikat e pagesës të rejat në pjesët e autostradës nga Nishi në Preshevë dhe nga Nishi në Dimitrovgrad duhet të jenë gati për hapje nga 1 nëntori, sipas Rrugëve të Serbisë, përcjell presheva.com. Kjo do të thotë se numri i pikave të pagesave do të shtohet për tetë stacione të reja, katër në Nish, dy në Pirot dhe një në secilin në Prokuplje dhe Bela Palanka.