SHPËRNDAJE

Gjobat për gomat jo adekuate janë nga 6,000 deri në 20,000 dinarë, dhe për personat juridikë nga 100,000 deri në 800,000 dinarë.

Përdorimi i gomave të dimrit është i detyrueshëm nga 1 nëntori deri më 1 prill në të katër rrotat, nëse ka borë, akull ose ngrica në rrugë.

Thellësia e vijave të shkeljes në goma duhet të jetë së paku 4 milimetra./presheva.com/