SHPËRNDAJE

Thomas Mundy nga New Yorku ka një ngjashmëri të madhe me një banorë tjetër të shtetit të tij, që dikur ishte punonjës ndërsa tani është president.

Mënyra se si duket 58-vjeçari që merret me ndërtimtari dhe forma si e imiton Donald Trumpin, ka bërë që të popullarizohet shumë në rrjetet sociale. Disa ditë më parë, atë e kishin regjistruar teksa mahitej para kolegëve, gjë që është parë më se tre milionë herë.

“Kam video edhe 20 herë më qesharake se kjo, e imitoj presidentin që kur e filloi fushatën” ka thënë Mundy pasi u kontaktua nga mediat. Sensi i humorit dhe dëshira për të luajtur në skenë, ka bërë që ai të merr pjesë në disa shfaqje amatore dhe të vizitojë klube ku prezantohen aktorë të ndryshëm. Megjithëse është mbikëqyrës i instalimeve metalike në ndërtimtari, atë e ftojnë në shumë festa dhe organizime private, që të imitojë të famshmit.