SHPËRNDAJE

NgrehinaPerjetesie
Ka dalë n ga shtypi libri më i ri me poezi nga autori Enver Sahiti nga Presheva.
I titulluar “Ngrehina përjetësie” përmban 32 poezi të autorit Enver Sahiti, ish futbollist, pedagog i kulturës fizike.
Libri me poezi “Ngrehina përjetësie” është libri i pestë dhe i pari me poezi. /presheva.com/