SHPËRNDAJE

Ish-presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani, ka thënë se çdo skenar për destabilizim të Ballkanit është i destinuar të dështoj.

Përmes një postimi në Facebook Nishani ka theksuar se për fat të keq, Rusia dhe Serbia refuzojnë të respektojnë Ligjin Ndërkombëtar për Kosovën.

“Ai Ligj u gjykua, interpretua dhe qartësua nga Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë, vendimi i të cilës është i detyrueshëm për Rusinë, Serbinë dhe çdo shtet anëtar i OKB.
Çdo skenar për destabilizim të Ballkanit është i destinuar të dështoj.
Falë Zotit, stabiliteti në rajonin tonë tashmë është i garantuar nga Bota e Lirë”, ka shkruar ai.