SHPËRNDAJE

Shumica nga ju keni dëgjuar ilahi që i’u kanë dhuruar shumë emocione, në shumicën prej tyre është emri i ilahistit nga Kosova Nisret Krasniqi. Edhe kësaj rradhe pas obligimeve të shumta sic ka thënë ai i cili ka një jetë të ngjeshur në Zvicër, prap se prap po gjen kohën për të sjellur ilahi të bukura. Këtë forcë ai e gjenë nga dashuria për të bërë ilahi të bukura dhe nga vlerësimet e njerëzve që i dëgjojnë ato.

Më poshtë ju ftojmë ta dëgjoni ilahinë e re, dhe njëkohësisht vlerësojeni atë me komentet tuaja./video/