SHPËRNDAJE
Bateritë e Leaf, platforma për dron dhe mundësitë të lëvizë në çdo terren e bëjnë të dallojë prej makinave tjera. Prodhuesi japonez Nissan, është i njohur për makina të kompletuara që i krijon për raste specifike Kësaj radhe e kemi një koncept, që e ka prezantuar në Sao Paolo International Motor Show që është zhvilluar në Brazil.
Në Nissan Frontier Sentinel ka mbetur motori i njëjtë me 2.0 litra, vetëm se i janë vënë bateritë e Leaf që të ketë autonomi shumë më të madhe. Rrotat shumë më të mëdha dhe të fuqishme, i ndihmojnë që të lëvizë nëpër çdo terren, teksa pajisjet shtesë, e kanë kompletuar që të ndihmojë edhe në situatat më të vështira.